REZERVIŠITE ONLINE vozilo za svaku priliku. U ponudi imamo vozila koja su bezbedna i redovno održavana.  

Rezervaciju vozila možete obaviti preko računara, tableta ili mobilnog telefona, brzo lako I sigurno popunjavanjem online formulara.

U svakom trenutku možete nas kontaktirati!  

 

Detalji rezervacije

Vaši podaci

Odabirom željenog termina ne znači i potvrđena rezervacija. Uskoro će Vas kontaktirati sektor rent a car.

Nakon izvršene rezervacije vozila putem sajta, na Vašu mail adresu stiže potvrda rezervacije.

 

Ukoliko se to ne desi, proverite da li ste uneli ispravne podatke, ili kontaktirajte naš kontakt centar koji će proveriti da li je Vaša rezervacija primljena.

ISPORUKA vozila na Vašu lokaciju

Pored ličnog preuzimanja na naše dve adrese (u ulici Pilota Mihaila Petrovića 77a i ulici Vojvode Stepe 361) željeno vozilo može biti dostavljeno i na Vašu lokaciju uz troškove nazačene u cenovniku.

Ova usluga mora biti ugovorena minimum 24 sata pre isporuke.

VREME PREUZIMANJA vozila

Prilikom rezervacije neophodno je navesti tačno vreme preuzimanja vozila. Ono se može izmeniti najkasnije 3 sata pre preuzimanja vozila.

DOKUMENTA prilikom preuzimanja vozila


Pri preuzimanju vozila potrebno je dati na uvid važeću vozačku dozvolu i ličnu kartu ili pasoš. Ukoliko vozačka dozvola nije na latiničnom ili ćiriličnom pismu, neophodna je međunarodna vozačka dozvola.

Alpros rent

 PRODUŽETAK I SKRAĆIVANJE najma

 

Ukoliko želite da produžite najam to možete učiniti pismeno ili telefonskim pozivom, kao i lično u našoj poslovnici 48 sati pre isteka dogovorenog zakupa. Cena se određuje prema važećem cenovniku.

Vozilo možete vratiti ranije u odnosu na ugovoreni zakup. Cena se obračunava na osnovu dana korišćenja, gde može doći do promene u ceni definisane ponudom. 

 

OTKAZIVANJE rezervacije

 

Ukoliko iz bilo kog razloga morate da otkažete rezervaciju vozila, to možete učiniti do 48 sati pre preuzimanja vozila bez ikakve naknade.

DODATNA OPREMA

 

Ukoliko imate potrebu za dodatnom opremom kao što je dečije auto sedište, lanci za sneg, GPS navigacija i slično, možete prilikom rezervacije uz doplatu dobiti i željene dodatke.

 

Scroll to Top